Japaninpystykorvamme Unna (Funface's Endless Love) astutettiin pitkän haaveilun ja harkinnan jälkeen Porissa 17. ja 18.5.2015. Oman panoksensa astutukseen antoivat myös kokenut uros Nelivedon Aarre sekä astutuksessa avustanut kasvattaja.

Kuukautta myöhemmin suureksi onneksemme Unna todettiin tiineysultrassa kantavaksi! Sikiöitä kuvissa näyttäytyi tällä kertaa kolme, joten ainakin näitä kavereita odotimme syntyväksi heinäkuun loppupuolella.

19.7.2015 odotuksemme palkittiin neljällä terhakalla pennulla, jotka ovat toistaiseksi osoittautuneet tyytyväisiksi tapauksiksi. Pentueen sukupuolijakauma: 2 urosta ja 2 narttua.

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Pennut 5 viikon iässä

Tänä viikonloppuna pennut ja emä ovat saaneet toisen loishäätönsä ja seuraava madotus suoritetaan kahden viikon kuluttua, viikkoa ennen pentujen luovutusta uusiin koteihinsa. Toinen urospennuistamme on vielä toistaiseksi vailla kotia, mutta eiköhän tämäkin hurmuri löydä sopivan kodin ajallaan.
Albin etsii vielä uutta kotia.
Asser tapasi tänään tulevan perheensä..
Amelia, isompi ja rauhallisempi nartuista.
Alexa, pieni ja touhukas narttu.
Kuumien kelien vuoksi siirsimme pentuaitauksen ulko-oven eteen. Nyt saadaan olohuonetta viileämmäksi ja pennut pääsevät kätevästi ulkoilemaan.
Osataan me sisällekin tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti