Japaninpystykorvamme Unna (Funface's Endless Love) astutettiin pitkän haaveilun ja harkinnan jälkeen Porissa 17. ja 18.5.2015. Oman panoksensa astutukseen antoivat myös kokenut uros Nelivedon Aarre sekä astutuksessa avustanut kasvattaja.

Kuukautta myöhemmin suureksi onneksemme Unna todettiin tiineysultrassa kantavaksi! Sikiöitä kuvissa näyttäytyi tällä kertaa kolme, joten ainakin näitä kavereita odotimme syntyväksi heinäkuun loppupuolella.

19.7.2015 odotuksemme palkittiin neljällä terhakalla pennulla, jotka ovat toistaiseksi osoittautuneet tyytyväisiksi tapauksiksi. Pentueen sukupuolijakauma: 2 urosta ja 2 narttua.

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Pennut 6 viikkoa

Tällä viikolla olemme autoilleet pentujen kanssa aktiivisesti ja käyneet tutustumassa erilaisiin ympäristöihin. Pentuja on myös harjattu lähes päivittäin ja vieraita on käynyt pentuja leikittämässä. Alla muutamia kuvia vierailultamme muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle mökillemme.
Ulos luontoon!

Puolukanvarvut sai kyytiä.

Myös keppejä ja käpyjä kanniskeltiin ahkerasti.

Ai minuako kuvaat?

Oli se äitikin mukana.

Tyttäret

Ulkoilun riemua! (Ystävän luona ulkoilemassa.)

Ulkoilun jälkeen pennuille tehtiin punkkitarkastus. Tässäpä kuva jokaisesta väsyneestä matkaajasta.
Asser
Albin

Amelia

Alexa
Huomenissa matkamme suuntaa Anttolan eläinlääkäriasemalle, jossa suoritetaan pentujen sirutus sekä pentutarkastus. Sittenpä päästään lähettämään pentueen tiedot kennelliittoon ja jäädään odottelemaan rekisteritodistuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti